Uw online indentiteit geheel naar wens

Bent u opzoek naar een nieuwe webshop of website, of heeft u er al een maar is deze aan vervanging toe? Appyon ontwikkelt professionele webshops en websites waarbij rekening wordt gehouden met een mobiel vriendelijk design, het gebruiksgemak, zoekmachine optimalisatie en de integratie van social media. Uiteraard is dit mogelijk in de huisstijl van uw bedrijf. Tevens is het mogelijk om u te ondersteunen bij het inzetten van marketing rondom uw webshop of website en u te adviseren over zoekmachine optimalisatie (SEO).

Webshops

Appyon ontwikkelt voornamelijk webshops middels WordPress. Echter is het ook mogelijk om maatwerk webshop te ontwikkelen, dit is geheel afhankelijk van de wensen van de klant of de specificaties van het project.

Website

Naast webshops is het ook mogelijk om door Appyon een website te laten ontwikkelen. Door de klant kan gekozen worden voor een volledige maatwerk website of een format van WordPress. Graag adviseren wij u over een passende keuze.

Service en onderhoud

Het werk van Appyon is niet afgerond nadat uw website of webshop online staat. Door de klant kan gekozen worden om een service en onderhoud contract af te sluiten wat u garandeert voor een snelle, veilige en up-to-date website of webshop.

Bent u opzoek naar een nieuwe webshop of website, of heeft u er al een maar is deze aan vervanging toe?
Neem dan een eens contact met ons op!

6067BT, Marktstraat 3

Linne

info@appyon.nl

06 12 24 42 79

KVK:123456