Mobiele applicaties op basis van webtechnieken

Zou u graag een app willen laten ontwikkelen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Appyon ontwikkelt native applicaties in de vorm van native apps, hybride apps en progressive web apps (PWA). De keuze van de applicatie ligt geheel aan de wensen en eisen van de klant. 

Native apps

Een native mobile app is een applicatie geschreven voor een specifiek platform, ofwel voor Android of iOS welke te downloaden is in de Google Play Store of Apple App Store. Indien u wenst dat uw applicatie voor beide platformen beschikbaar is dienen ook twee applicaties te worden ontwikkelt. Voordelen van een native app zijn: hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en volledig gebruik van telefoon capaciteit. Echter kent een native app ook een groot nadeel, namelijk de hogere kosten in verband met het ontwikkelen van twee platformen. 

Hybride apps

Hybride applicaties komen sterk overeen met de native app, zo wordt de hybride app ook geschreven voor Andriod als iOS en zijn ze ook te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store. Het voordeel van een hybride app ten opzichte van een native app is dat de hybride app direct op beide platforms werkt waardoor geen twee platformen dienen te worden ontwikkeld, wat resulteert in een kostenbesparing.  De hybride app benut daarentegen niet de volledige potentie van uw hardware, echter doordat de techniek van de hybride app ver is ontwikkelt komt het gebruik van de hardware wel dicht in de buurt. 

Progressive web apps (PWA)

Een progressive web app is een website, welke eruitziet en functioneert. conform een mobiele app, zonder dat er daadwerkelijk een app gedownload dient te worden. Net zoals een Native app kan een PWA push notificaties sturen en heeft de app toegang tot hardware zoals GPS, camera en microfoon. Daarnaast zorgt een PWA door de snelheid en gebruiksgemak voor een optimale user experience. 

Wilt u graag meer informatie over de verschillende applicaties?
Neem dan contact met ons op!

6067BT, Marktstraat 3

Linne

rickkorsten@live.nl

06 12 24 42 79

KVK:123456